Afbeelding

Les Comédiens met ‘House on the Cliff'

Kunst en cultuur 4 keer gelezen
UDEN - Les Comédiens, spelersgroep van Naat Piek speelt vrijdag 10, zaterdag 11 en zondag 12 december om 20.15 uur de spannende thriller ‘House on the Cliff’ van George Batson (1918-1977) in het binnentheater van Naat Piek.

[image=157798]

Hoe viert u de voorbereidingen naar de feestdagen toe? Waarschijnlijk heel anders dan de familie Clayton. In hun geheimzinnige huis op een rots boven het meer, vinden vreemde dingen plaats. Ellen, de dochter des huizes en enige erfgename, lijdt een apathisch bestaan in een rolstoel. Haar vader is verongelukt in de auto die zij bestuurde. Dokter Lane, huishoudster Jenny en stiefmoeder Karen, omringen haar met zorg … maar is deze zorg wel oprecht? Wanneer zuster Pepper en de jonge dokter Corey Philips arriveren, ter vervanging van Dokter Lane die naar het buitenland moest, verandert de sfeer in het huis. Maar is dit ten goede, hoe hoog lopen de emoties op, wie speelt een spelletje met wie en is de bewering van dokter Philips, dat Ellen weer snel zal kunnen lopen juist of slechts een loze belofte…?

Voor de regie van deze bijzondere thriller tekende Ida Gerritsen. Het Vestzaktheater Naat Piek is te vinden aan de Pnemstraat 1 in Uden. De entree bedraagt 10 euro en reserveren kan via of tel. 0413-261622. Op 17, 18 en 19 december vinden ook nog voorstellingen plaats. Zie ook www.naatpiek.nl.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant