Afbeelding

BZB hoofdact tijdens smeltfeest Uden on Ice

Centrum 121 keer gelezen
UDEN - Uden on Ice moet nog beginnen maar toch is er al nieuws over het smeltfeest. Het smeltfeest, traditioneel op de laatste zondag, wordt voor de negende editie van Uden on Ice uitgebreid met de zaterdag. Op zaterdagavond 8 januari gaat de stekker uit de ijsmachine en uit de versterkers van BZB. Op zaterdagavond speelt BZB namelijk unplugged in de horecatent van Uden on Ice.

[image=157719]

Een prachtig akoustisch concert van Band Zonder Banaan in de sfeervolle ambiance van de horecatent Uden on Ice. In de aanloop naar een nieuwe theatertournee speelt BZB een groot gedeelte van het repertoire zonder versterkers, live on stage. Voor dit optreden is een beperkt aantal kaarten beschikbaar en op www.uden-on-ice.nl is binnenkort lezen waar de kaarten te koop zijn.

Schoolschaatsen
Traditioneel staat de eerste week van Uden on ice in het teken van het schoolschaatsen. Alle basisscholen uit de gemeente Uden én het Udens College sector VMBO, in totaal 3500 leerlingen, komen schaatsen bij Uden on Ice. Tegen een sterk gereduceerd tarief kan de schoolgaande jeugd in Uden en omgeving schaatsen en de winterse sfeer proeven op de ijsbaan van 800 vierkante meter.

Gratis Loterij
Wie een schaatskaartje koopt bij de kassa van Uden on Ice krijgt gratis een Uden on Ice lot. Je hoeft alleen naam, adres en emailadres in te vullen en dan ding je mee naar verschillende prachtige prijzen. Op zondag 26 december en op zondagen 2 en 9 januari vindt er om 16.30 uur een trekking van de loterij plaats. Je moet wel aanwezig zijn om in aanmerking te komen voor de prijzen. Zo zijn er vijf waardebonnen van 500 euro en twee waardebonnen van 999 euro van Slaapgenoten. Hoe vaker je gaat schaatsen des te groter de kans op een van de vele prijzen.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant