Afbeelding

Bubbling Music in Theater Markant

Muziek 59 keer gelezen
UDEN - Twee Udense muziekverenigingen met een lange historie verzorgen maandag 20 december om 20.15 uur in Theater Markant een sprankelend eindejaarsconcert onder de naam `Bubbling Music` . Popkoor Sprightly en Harmonie De Eendracht staan garant voor een afwisselende avond met gezellige muziek. Van Franse chansons tot eigentijdse popliedjes waarbij de echte kerstklassiekers natuurlijk niet ontbreken.

[image=157647]

Popkoor Sprightly is een swingend, enthousiast en eigentijds koor uit Uden en omgeving. Onder bezielende leiding van dirigente Sonja van Boxtel brengt Sprightly een uitgebreid repertoire uit de jaren 60, 70, 80, 90 tot recente top 40-hits waarbij tot soms wel 6-stemmig worden gezongen. In 2008 stond Sprightly al eerder in Markant, maar toen wegens het 20 jarig bestaan. Ten overstaan van een uitverkocht theater Markant bezorgde Sprightly de toeschouwers een muzikale avond die zijn weerga niet kende, getuige de staande ovatie van alle 700 aanwezigen! In 2010 maakte Sprightly haar televisie debuut toen zij tijdens strenge auditie rondes voor het televisieprogramma ´Korenslag´ uit 50 andere Nederlandse koren werd uitgekozen en in de voorronde belandde van dit prestigieuze televisie programma. De presentatie van Bubbling Music is in handen van Jack Evers.

Kaartjes zijn te koop via www.theatermarkant.nl en bij het bespreekbureau van Theater Markant à € 12,50 (incl. garderobe en consumptie).
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant