Afbeelding

SH’BAM Coming soon bij Achmea Health center Uden!!

Algemeen 37 keer gelezen
Achmea Health center Uden lanceert als eerste in de regio SH’BAM, het nieuwste Les Mils-groepsfitnessprogramma. SH’BAM is een full-body work-out door middel van eenvoudige dansbewegingen op de nieuwste Top 40-hits, dancemuziek, remixen van bekende classics en moderne latin-tracks. Het SH’Bam programma brengt dus dance naar de fitnessvloer. Het is voor deelnemers makkelijk de bewegingen te leren, waardoor ze plezier hebben en tegelijkertijd een fantastische cardio-work-out ervaren.

Nu is ook SH’BAM klaar om de fitness wereld te veroveren. Deelnemers aarzelen vaak of ze zullen deelnemen aan een groepsfitnessprogramma, maar tijdens een avondje stappen dansen op de dansvloer is daar geen twijfel over om zo hun hartslag te verhogen. Danceclubs hebben een sfeer waar mensen van houden en die sfeer wil Achmea Health center Uden naar de consument brengen.

[image=157558]

Achmea Health center Uden heeft de visie om de mensen gezonder en fitter door het leven te laten gaan waarbij kwaliteit en servicegerichtheid hoog in het vaandel staan. Hierbij horen uitnodigende en laagdrempelige programma’s. Er is behoefte aan eenvoud, variatie en bovenal plezier. Al deze drie eigenschappen zijn in SH’BAM aanwezig. SH’BAM is een groepsles waarbij men samenwerkt aan een fittere levensstijl. Gezien het succes van andere Les Mils programma’s zoals RPM en Bodypump verwacht Achmea Health center Uden dat SH’BAM zowel nieuwe als bestaande leden stimuleert om te gaan bewegen.
Kwaliteit staat bij Achmea Health center Uden hoog in het vaandel, vandaar ook dat 1 van de nationaal trainsters van les Mills Nederland van SH’BAM deze nieuwe groepsles gaat geven in het Achmea Health Center te Uden!! Kwaliteit verzekert dus.
Achmea Health center Uden is trots op haar diversiteit aan sportprogramma’s die men aan haar leden aanbied. Achmea Health center Uden is 1 van de 11 clubs in heel Nederland die alle 9 soorten groepslessen van les Mills aan haar leden kan bieden. Daarnaast bied Achmea Health center Uden ook personal training LAPT aan en de fantastische groepssport Bodyrun, een combinatie van lopen en fitness.

Bent u nieuwsgierig geworden naar SH’BAM of naar 1 van de alle andere geweldige groepslessen van les Mills bel dan op naar 0413-260914 en vraag naar SH’BAM of naar 1 van de andere programma’s. U kunt natuurlijk ook gewoon even binnen lopen en informatie vragen, de koffie staat altijd klaar.
Tot binnenkort bij de eerste SH’BAM les bij Achmea Health center te Uden!!

Achmea health center Uden
Vluchtoord 5a
5406 XP Uden
0413-260914
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant