Afbeelding

Zitting voor verstandelijke beperking

Carnaval 86 keer gelezen
MILL – Het is een lovenswaardig initiatief, de pronkzitting voor verstandelijk gehandicapten die Stichting Carnaval Mill al ruim dertig jaar met veel enthousiasme organiseert. Ook dit carnavalsseizoen staat het op de kalender en wel op vrijdag 25 februari 2011.

Op deze avond, die in de Concertzaal wordt gehouden, staat feest centraal. Amusementsorkest Kendons zorgt ook dit jaar de muzikale omlijsting, die zo prikkelen dat vanaf het begin van de avond polonaises door de zaal slingeren. Uiteraard presenteren zich ook de eigen prins en prinses, die samen met het prinsenpaar en jeugdheersers van ’t Millse Gèrmelaand en alle andere gasten de zaal op zijn kop zetten.

Programma
De bezoekers kunnen verder genieten van een gevarieerd programma met acts van de Millse pronkzittingen en optredens uit de doelgroep zelf. Wie zin heeft om op te treden, kan zich aanmelden met een leuke dans, sketch, lied, playbackact of wat dan ook. Voor aanmelding of informatie bel José van Oijen (0485 45 53 54) of John Schraven (0485 45 44 35). Of stuur een e-mail naar regiozitting@germelaand.nl. De regionale zitting is op vrijdag 25 februari van 19.30 tot 23.00 uur in de Concertzaal, Stationsstraat 21 in Mill. Zie verder www.germelaand.nl.

[image=157522]
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant