Afbeelding

Maarten Prinssen directeur Markant

Centrum 111 keer gelezen
UDEN - Vandaag konden Cor van der Heijden en Maarten Prinssen elkaar de handen schudden. Met ingang van januari 2011 gaat Maarten Prinssen als Algemeen Directeur van Holding Management Markant Uden BV. de kar trekken bij de uitbouw van Markant Uden.

[image=157125]

Zodra de privatisering van Theater Markant NV. een feit is zal hij samen met Marjorie van Geenhuizen de Directie voeren over de nieuwe combinatie, meldt Cor van der Heijden: "Samen zullen ze de bouw van het nieuwe Markant voorbereiden. Maar hun hoofdaandacht zal toch gericht zijn op de bezetting van deze nieuwe huiskamer van Uden en van de regio. Hoe krijgen we het vol en dus economisch duurzaam? Hoe houden we het betaalbaar? De onvolprezen deskundigheid en ervaring op theatergebied van Marjorie wordt zo versterkt met de verkoopkracht van een innovatieve, ideeënrijke netwerker pur sang , Maarten. Zij zullen verantwoording afleggen aan een op te richten Raad van Commissarissen."

Kwantum
Tien dagen geleden meldde Harry van Genugten op Kliknieuws dat zijn huurder Kwantum had opgezegd. Daarom ging hij serieus onderzoeken of in dat pand aan de Pastoor Spieringsstraat de evenementenaccommodatie van Uden kon komen. "Afgelopen maandag meldde compagnon Fons Braks dat Kwantum bijna zeker gewoon blijft huren en dat Heven Group dus vooral door moest gaan met de plannen", meldt Cor van der Heijden. "Hij wenst ons daarbij alle succes toe."
Cor van der Heijden heeft de eerste mededeling van Raadhuis Beheer b.v. als een dolksteek in de rug ervaren. "Een concurrent erbij in het centrum, dat gaat de draagvlak van Uden te boven. Eén van beide (of allebei) zal dan later het loodje leggen. Deze handelwijze is des te meer te betreuren omdat Raadhuis Beheer b.v. goed weet dat Heven Group door de gemeente gevraagd wordt -tegen de wens van Cor van der Heijden in -de verantwoordelijkheid en dus de financiële risico’s van Theater Markant via een privatisering over te nemen. Dus er wordt niet gestreden met dezelfde wapens. Maar goed. De cafépraat over Kwantum is dus uit de lucht."
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant