Afbeelding

1ste Lustrum Kerstveiling UDI’19/Beter Bed met nog meer sensatie

Algemeen 30 keer gelezen
Zaterdag 11 december a.s. staat alweer de 5de Kerstveiling van UDI’19 op de rol. De organisatie is er, met medewerking van vele sponsoren, weer in geslaagd om een voortreffelijk aanbod aan kavels te kunnen aanbieden.

Ook deze keer wat nieuws. De Businessclub van UDI’19 heeft vooraf aan de veiling een van haar jaarlijkse evenementen. Deze keer zal de spraakmakende voetballer, entertainer en hoofdklasse trainer Hans Kraaij jr. het gezelschap onderhouden tijdens een heerlijk dinertje bij onze sponsor Wok restaurant “het Paradijs”.

Aansluitend zal Hans Kraaij jr. samen met onze veilingmeesters Maarten Prinssen en Joost van Oort als gastveilingmeester het eerste uurtje van de veiling op zich nemen. Wij gaan er van uit dat dit voor veel lol en hilariteit gaat zorgen. Zorg daarom dat u op tijd aanwezig bent.

Er is voor elke portemonnee wat: van wijn pakketen, bloemen, taarten, boormachines, scooter, fiets, zweefvliegen, voetbalkaartjes etc. etc.

U kunt nu al op de website van UDI’19 (www.udi19.nl) de topkavels bezichtigen. Vanaf eind deze week zijn de veilingboekjes klaar en zijn deze verkrijgbaar in het clubhuis. Alle sponsoren krijgen een veilingboekje thuis gestuurd en zijn uiteraard ook van harte welkom op de veiling.

Als ik me niet vergis gaan we deze keer weer alle records breken….. het beloofd een prachtige avond te worden, dus zorg dat je er bij bent:

Zaterdag 11 december 2010, Clubhuis UDI’19/Beter Bed, de zaal is open om 19.00 uur, vanaf 20.00 uur wordt er geveild. De toegang en het eerste kopje koffie zijn gratis…
Tot zaterdag de 11e december !!!

[image=157123]
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant