Afbeelding

Verkoop Udense ‘Tokyo’ woningen loopt als een trein

Algemeen 75 keer gelezen
Vanwege de krapte op de woningmarkt voor starters, is er in Uden een nieuw project gestart: wooncomplex Tokyo in Uden. Het gaat om 24 woningen die voor ongeveer € 145.000,- worden verkocht. De verkoop is begin november gestart en inmiddels zijn er 9 woningen verkocht.

[image=157105]

Starters
‘Dat er behoefte is aan woningen voor starters is duidelijk’, aldus Nard van der Plas, directeur Projectontwikkeling PBO Rosmalen. ‘Starters kunnen deze woningen voor deze prijzen nog relatief makkelijk gefinancierd krijgen, ook op basis van één salaris. Aangezien we de woningen compleet opleveren, dus inclusief keuken en badkamer, maken kandidaat-kopers de serieuze afweging om over te gaan tot kopen in plaats van huren.’

Hypotheek en NHG
Onlangs verscheen in het nieuws dat de Nationale Hypotheek Garantie vanaf 1 januari 2011 wijzigingen zal doorvoeren. Vooral lagere inkomens kunnen dan minder lenen. De verkoop van de 24 starterswoningen in Uden komt dan ook op het juiste moment.

[image=157104]

Meer informatie
Wil je meer weten over dit unieke woonproject? Kijk op www.tokyoinuden.nlof loop binnen tijdens de speciale inloopavond op woensdag 8 december, van 17:00 tot 20:00 uur, in restaurant Paradijs in Uden. Op de website vind je meer informatie.

[image=157103]
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant