Afbeelding

In totaal 675 jaar lid van UDI'19

Voetbal 122 keer gelezen
UDEN - Het was een overvolle en gezellige drukte vrijdagavond in het clubhuis van UDI'19. Die avond werden enkele jubilerende UDI-leden in het zonnetje gezet. In totaal ging het om 675 jaar lidmaatschap van de Udense voetbalverenigng.

[image=156995]

Centraal stonden de diamanten jubilarissen Rinus Goossens, Harrie van de Burgt en Tonny Boonaerts, de gouden jubilarissen Toon van den Boom en Jos van Duijnhoven, de robijnen jubilarissen Harrie Janssen, Co Doeleman, Clemens van Echteld, Jan Hoogaars, Piet v.d. Krommenacker, Arie School, Ton van Vuuren en Dorus van Hooft en de zilveren jubilarissen Jan Zwinkels, Dimitri Lamers en Piet de Vries en het pas benoemde Lid van Verdienste Frans Borgsteijn.
Alle jubilarissen werden persoonlijk toegesproken door voorzitter Paul Rüpp. Hij verwoordde het voortreffelijk en met een aantal leuke anecdotes bracht hij menigeen aan het lachen. Na zijn toespraak kregen allen een attentie en hun partners een mooie bos bloemen aangeboden.
Nadien sprak hij Frans Borgsteijn en echtgenote Bettie toe. Frans was tijdens de laatste Algemene Ledenvergadering benoemd tot Lid van Verdienste.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant