Afbeelding

UDI jubilarissenavond was weer een bijzondere avond

Algemeen 137 keer gelezen
Vrijdag de 26e november was het een overvolle en gezellige drukte in het clubhuis van UDI'19. Deze avond werd de diamanten jubilarissen Rinus Goossens, Harrie van de Burgt en Tonny Boonaerts, de gouden jubilarissen Toon van den Boom en Jos van Duijnhoven, de robijnen jubilarissen Harrie Janssen, Co Doeleman, Clemens van Echteld, Jan Hoogaars, Piet v.d. Krommenacker, Arie School, Ton van Vuuren en Dorus van Hooft en de zilveren jubilarissen Jan Zwinkels, Dimitri Lamers en Piet de Vries en het pas benoemde Lid van Verdienste Frans Borgsteijn in het zonnetje gezet.

[image=156994]

Alle jubilarissen werden persoonlijk toegesproken door voorzitter Paul Rüpp. Paul verwoordde het voortreffelijk en met een aantal leuke anekdotes bracht hij menigeen aan het lachen. Na zijn toespraak kregen allen een attentie en hun partners een mooie bos bloemen aangeboden.

Nadien sprak hij Frans Borgsteijn en echtgenote Bettie toe. Frans was tijdens de laatste Algemene Ledenvergadering benoemd tot Lid van Verdienste. Paul zei: “De grote waardering en voor je aanwezigheid, deskundige aanpak en bereidheid altijd de helpende hand te bieden gedurende het 10-jarig voorzitterschap bij de Jeugd en Senioren van onze club. Frans kreeg de speld van Lid van Verdienste en ’n oorkonde, voor echtgenote Bettie was er mooie bos bloemen als dank.

Toon van den Boom sprak namens de jubilarissen. “Hij bedankte UDI’19 en de commissie en alle medewerkers voor deze goed georganiseerde avond. Het is bijzonder leuk dat door de vereniging deze aandacht schenkt aan de verenigingsjubilarissen. Nogmaals hartelijk dank namens ons allen.

Velen waren aanwezig om de jubilarissen een handje te geven met hun UDI-jubileum. Na afloop van de receptie toonde de jubileumcommissie een verzameling van foto's uit het verleden van de jubilarissen op de UDI club-TV. Hiervoor bestond veel belangstelling van de aanwezigen. Iedereen had het goed naar hun zin en bleven de jubilarissen lang vergezellen op deze voor hen bijzondere avond. Zowel de jubilarissen als UDI'19 kunnen tevreden terugkijken op deze bijzonder geslaagde avond.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant