Afbeelding

Uden on Ice vliegend van start

Centrum 7 keer gelezen
UDEN - De officiële opening van Uden on Ice is vrijdag 17 december op de Markt in Uden. De organisatie zorgt met het openingsweekend voor een ‘vliegende start’ en zet het evenement op uitgaanskaart van Uden en omgeving.

[image=156790]

De opening is vrijdag om 19.00 uur door de burgemeester, Roland de Winter en het bestuur van Uden on Ice. Na deze openingshandeling kan er volop geschaatst worden op de ijsbaan en gaat het programma verder in de horecatent met een Ujese avond. Gezellig, informeel, een hapje en een drankje en met Udense artiesten vindt er vanaf 20.00 uur een product- en dienstenveiling plaats. 35 kavels, variërend van 2 rijlessen van rijschool Toon van leur tot een prachtig professioneel koffiezetapparaat van van Tienen, behoren tot de per opbod geveilde kavels. De opbrengst van deze veiling wil de organisatie van Uden on ice graag gebruiken om het event nog meer vorm en inhoud te geven. Deze avond is voor genodigden, sponsoren en vrienden van Uden on Ice. Wie nog een leuk product of dienst in de aanbieding heeft kan een mail sturen naar .
Op zaterdag 18 december is de horecatent en de jagerhütte geopend voor een lekker kopje koffie, thee of iets sterkers. ‘s avonds gaat Uden on ice echt helemaal los met een spetterend optreden van Que Pasa, dé regionale topband uit Boekel. Zondag 19 december is het koopzondag in het centrum. Naast schaatsen kunnen bezoekers langlaufen op een mini-parcours in het centrum, van langlaufvereniging Bedaf. De Udens slagers Peter van Kraaij en Frans Knobbout verzorgen een echte ‘slagermiddag’ met heerlijk warm vlees van het spit.
De organisatie blijft creatief op zoek naar mensen uit de Udense samenleving die Uden on Ice financieel willen ondersteunen, want er zijn nog veel mooie ideeën. Met name om het Uden on Ice terrein nog sfeervoller te verlichten en het programma nog aantrekkelijker en breder te maken voor Uden en omgeving. Wordt daarom ‘Vriend van Uden on Ice’ voor een bedrag van 250 euro. () Hiervoor krijg je toegangskaarten voor de openingsavond en vermelding op de website. Ook op andere manieren kunnen bedrijven sponsor worden van Uden on Ice. Kijk op www.uden-on-ice.nl.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant