Afbeelding

Bak een taart voor kabouter Plop

Kunst en cultuur 63 keer gelezen
UDEN - Er is groot nieuws in het kabouterbos; Kabouter Plop gaat trouwen! Althans als het aan zijn groottante Plap ligt wel. In de nieuwe Kabouter Plop show ‘Plop Gaat Trouwen’ zal zij er alles aan doen om dat voor elkaar te krijgen. De vrolijke voorstelling boordevol leuke Plopliedjes, humor en een vleugje kabouterromantiek is is zaterdag 11 december te zien in Theater Markant

[image=154419]

De groottante van Kabouter Plop komt langs in het kabouterbos en zoals een goed kabouter betaamt, wil hij haar verwelkomen met een overheerlijke taart! Nu heeft hij wel een probleem: de kabouter is erg druk met het bezoeken van alle theaters in Nederland en heeft daarom geen tijd om een lekkere taart te bakken. Het recept is al wel klaar. Zouden jullie hem willen helpen?

[image=154418]

Wat moet je doen?
Bak aan de hand van bovenstaand recept of eigen ideeën en inzicht een lekkere taart en maak hiervan een foto. Schrijft bij de foto het recept en een briefje waarom dit nou de lekkerste taart is die in aanmerking komt voor het bezoek van tante Plap en stuur dit op naar het Degene die de mooiste en heerlijkste taart maakt wint vier kaartjes voor de nieuwe theatershow ‘Plop Gaat Trouwen’ in Theater Markant.

Verhaal
In de voorstelling zijn Kabouter Plop, Kwebbel, Klus en Lui druk bezig een feestje te organiseren als ze bezoek krijgen van Tante Plap. Kabouter Plop’s groottante is niet alleen heel streng, maar ook een enorme bemoeial en vastbesloten wat dingen te veranderen in het kabouterbos. Ze vindt namelijk dat Kabouter Plop wel toe is aan een vriendinnetje en komt hem een handje helpen om er eentje te vinden … Maar of Plop daar nou zo blij mee is?
Zal het feestje nog wel doorgaan nu de tante zich er zo mee bemoeit, zal Kabouter Plop inderdaad een kaboutermeisje trouwen en zal Tante Plap ooit nog vertrekken uit het kabouterbos? Dat is te zien in ‘Plop Gaat Trouwen’; een theatershow met de karakters uit de populaire tv-serie en boordevol bekende kabouterliedjes.

De voorstelling in Theater Markant op zaterdag 11 december om 13.00 uur en 15.15 uur duurt ongeveer een uur en is geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar. Kaarten kosten 18,75 euro.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant