Afbeelding

Gratis patat op BillyBirdpark Hemelrijk

Opmerkelijk 17 keer gelezen
VOLKEL - Hemelrijk pakt flink uit. Donderdag is het '11-11' en dan breekt de carnavalsgekte weer los. Volkel wordt officieel omgedoopt tot ‘Pieperland’ en pas daags na carnaval, op woensdag 9 maart, zal de rust wederkeren in Pieperland. BillyBird Park Hemelrijk in Volkel heeft hierdoor ook ’de kolder in de kop gekregen’: Het park trakteert alle bezoekers tijdens de Piepertijd, van 11 november tot en met 8 maart gratis én onbeperkt op patat.

[image=154341]

Alle bezoekers, of ze nu een abonnement hebben, alleen, met een feestje of met een schoolreisje komen, worden tijdens de Volkelse Piepertijd door Hemelrijk gratis getrakteerd op heerlijke friet. Hoeveel friet je wilt maakt tijdens de Piepertijd niet uit. Vanaf 11 november kunnen de frietjes gratis in het park worden besteld en dit gaat de komende maanden dagelijks door alsof het de normaalste zaak van de wereld is. De laatste Pieperdag vindt plaats op dinsdag 8 maart, de laatste carnavalsdag. Op Aswoensdag wordt het dagelijkse leven ook bij Hemelrijk weer opgepakt en moet er voor een frietje gewoon weer € 2,00 worden betaald.
Om in aanmerking te komen voor de gratis friet hoeft een bezoeker niets te doen. Bij binnenkomst in het park ontvangen alle bezoekers bij de receptie een gratis Friendscard. Op vertoon van de deze card in de horeca, kun je zoveel friet eten als je wil. Met de Friendscard kan de bezoeker ook gratis iEuro’s sparen bij Hemelrijk, en bij een van de vele andere Friendscard-deelnemers.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant