Afbeelding

Living for All breidt uit naar 10.000 m²

Zakelijk 141 keer gelezen
UDEN – Living for All gaat weer flink uitbreiden. Het Woon Shopping Center, dat nu 8.000 vierkante meter beslaat, wordt met nog eens 2.000 vierkante meter vergroot. Living for All bestaat precies een jaar. Dat wordt zondag 14 november gevierd met een koopzondag vol feestelijkheden.

[image=154303]

De uitbreiding naar 10.000 vierkante meter is volgens eigenaar Eric Beks eind dit jaar al afgerond. “We gaan vooral in meubelen flink uitbreiden. Er komen meerdere shop-in-shop vestigingen bij. We zijn al in een vergevorderd stadium met meerdere partijen. We hebben straks ook alles op het gebied van outdoor, zoals tuinmeubelen.”
Zo komt in elk geval ‘OTAK Puur Wonen’ naar Living for All, een gerenommeerd bedrijf met meubels en woonaccessoires, dat al 20 vestigingen heeft. Uden wordt de eerste vestiging in Zuid-Nederland. Pieter van Vugt van Living for All gaat met OTAK voor zichzelf beginnen. “Living for All is gewoon een schatkamer op woongebied. Je vindt bij ons echt alles op het gebied van wonen. Met meubels in alle smaken en stijlen. Dat geldt ook voor de woonaccessoires. De winkel bestaat straks voor de helft uit meubelen en voor de andere helft uit accessoires.”
Met 10.000 vierkante meter wordt een bezoek aan Living for All een dagje uit. Dat is ook de reden dat er, naast de lunchroom aan de voorzijde van het pand aan de Industrielaan, meerdere horecapunten gerealiseerd gaan worden in het winkelgedeelte. “Een winkel als deze is ook een stuk entertainment en beleving. Als je een paar uur binnen bent, krijg je ook trek”, legt Pieter van Vugt uit. Ook komen er aan de zijde van de Liessentstraat parkeerplaatsen bij en krijgt het pand aan deze zijde ook een fraaie winkeluitstraling. Binnen verandert het een en ander. Niet alles komt er de forse uitbreiding. “Er komt ook een herschikking in het al bestaande winkelgedeelte. Alles wordt meer thematisch ingedeeld”, vertelt Eric Beks. De uitbreiding is niet alleen een verrijking voor Uden, maar voor heel Zuid-Nederland, want Living for All oefent nu al een flinke aantrekkingskracht uit op een hele grote regio.

Feest
Living for All viert zondag 14 november het éénjarig bestaan. Er is vrolijke live muziek. Johan Wiegers brengt Tiroler klanken en bezoekers worden getracteerd op een hapje. Living for All is zondag geopend van 10.00 tot 17.00 uur. Het overdekte Woon Shopping Center heeft verder elke donderdag en vrijdag koopavond.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant