Afbeelding

Carnavalskorting voor Leon van der Zanden

Kunst en cultuur 28 keer gelezen
UDEN - De elfde van de elfde, een belangrijke datum in Brabant. Hét gaat beginnen en we kunnen gaan uitkijken naar een mooi carnavalsfeest. Speciaal voor die dag heeft Theater Markant een knallende carnavalsactie voor lezers Kliknieuws:

Kom op de elfde van de elfde tussen 10.00 en 15.00 uur naar Theater Markant in je carnavalsoutfit en koop een kaartje voor de Brabantse cabaretier Leon van der Zanden voor slechts € 11,-*!
Leon van der Zanden staat op dinsdag 16 november in Theater Markant met de reprise van zijn voorstelling COLA. Vorig jaar was COLA al een enorm succes in Theater Markant en de voorstelling heeft ontzettend veel goede recensies gekregen. Een avond vol humor van één van de meeste succesvolste Brabantse cabaretiers!

Kijk voor meer informatie over de voorstelling en een filmpje op www.theatermarkant.nl.

[image=154278]

*De actie is alleen geldig op 11 november 2010 aan de kassa van Theater Markant tussen 10.00 en 15.00 uur. Prijs incl. € 2,25 consumptie & gaderobe en excl. € 1,- adm. kosten.
Deze actie geldt op basis van beschikbaarheid en is niet geldig in combinatie met andere acties of op reeds gekochte kaarten. Restitutie op reeds gekochte kaarten is niet mogelijk.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant