Afbeelding

Twee ongevallen op dezelfde plek

Politie 15 keer gelezen
UDEN - Op bijna exact dezelfde plek zijn vrijdagavond op de snelweg A50 kort na elkaar twee ongelukken gebeurd. Er vielen in totaal twee gewonden en er was veel materiële schade.

[image=154102]

Het eerste ongeval was eenzijdig en vond even voor elf uur plaats tussen Mariaheide en Uden. Hierbij raakte één persoon gewond. De brandweer kwam ter plaatse om het slachtoffer uit zijn benarde positie te bevrijden. De overige drie inzittenden kwamen met de schrik vrij. De auto klapte frontaal op een ANWB-verkeersbord.

[image=154100]

[image=154101]

Rond 00.45 uur raakte op bijna dezelfde locatie een bestelbusje van de weg, reed van het talud af en kwam ondersteboven in de greppel tot stilstand. Het ongeluk gebeurde toen een 21-jarige man uit Berlicum te laat zag dat het busje vóór hem af moest remmen vanwege wegwerkzaamheden. De Berlicummer werd door de politie aangehouden omdat hij vijf keer de toegestane hoeveelheid alcohol had genuttigd en toch achter het stuur zat. Het rijbewijs van de beginnende bestuurder is ingevorderd. De brandweer hoefde in dit geval niet in actie te komen. De bestuurder van het bestelbusje raakte licht gewond. (foto's: Tom Louter)

[image=154095]

[image=154096]

[image=154097]

[image=154098]
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant