Afbeelding

DIBI Skin Power in Haren

Zakelijk 11 keer gelezen
HAREN – "Je ziet echt geweldige resultaten." Marieke van Dinther, eigenaresse van de Praktijk voor Huid en SoftLasertherapie in Haren is als eerste in de regio gestart met de tweede uitbreiding in de Methode DIBI (Divisie Biotechnologie).

[image=153982]

DIBI is afkomstig uit Italië en is daar de echte nummer één op het gebied van huidverzorging. Marieke heeft sinds kort de DIBI Skin Power in haar praktijk staan. "Het is een uniek apparaat dat geconcentreerde werkstoffen volledig in de diepere huidlagen brengt. Door deze nieuwe routes in de huid te gebruiken, kunnen ook grotere moleculen goed opgenomen worden. Hierdoor blijven de hoeveelheid, de kwaliteit en de werkstoffen intact om zo de optimale huidverbetering te realiseren", legt Marieke uit. Sinds november van vorig jaar werkt Marieke in haar praktijk met DIBI. De klanten zijn erg positief over het merk. "Tot nu toe zijn eigenlijk alle klanten enthousiast over het product. De huid wordt veel gladder en mooier van teint. De rimpels en lijntjes verminderen aanzienlijk binnen tien dagen. Dit natuurlijk in combinatie met behandeling en verzorging thuis, waardoor echt resultaat gericht gewerkt wordt."

Schoonheidswens
Voordat Marieke aan de slag gaat, wordt eerst met een goed en onderbouwd onderzoek naar de oorzaak van ieder huidprobleem gekeken of er wordt gevraagd naar iedere schoonheidswens. Met een analyseapparaat kan de huid vijftig keer worden vergroot. De beelden worden opgeslagen en door het vergelijken van de computerbeelden kan het verloop van de behandeling gevolgd worden. Aan de hand van deze resultaten wordt in samenspraak met de klant een behandelplan opgesteld. Al meer dan vijftien jaar werkt Marieke in haar praktijk. Het gericht werken op huidverbetering is bijzonder kenmerkend. Bel gerust om kennis te maken met haar en haar verzorgende activiteiten.

De Praktijk voor Huid en SoftLaserTherapie is te vinden aan de Laagstraat 3 in Haren en telefonisch bereikbaar op nummer (0412) 46 24 60.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant