Afbeelding

Vizier Gossimijne op Veghel en Uden

Zakelijk 47 keer gelezen
VEGHEL/UDEN – De sterke groei die Gossimijne de laatste jaren heeft doorgemaakt is de ondernemers Yvo en Ellen niet in de koude kleren gaan zitten. “We hebben wel eens het gevoel gehad onze ‘eigen ik’ te verliezen”, bekennen ze. De focus ligt nu echter weer op de vestigingen in Veghel en Uden.

[image=153974]

“We hebben inderdaad gesnuffeld aan een andere werkwijze, die een aantal geweldige verbeteringen heeft opgeleverd”, stelt Yvo vast. Het bedrijf van de jonge ondernemers groeide dan ook maar door met vestigingen van de ijzersterke Gossimijne-formule. Naast restaurants in Veghel en Uden kwamen er vestigingen in Oss en Venray. De Gossimikki lunchroom werd - met een prima service aan de (bedrijfs)deur - overgebracht naar snackbar ‘t Braadspit. Ook Lunch for All in Uden werd geopend.
Inmiddels is Gossimijne Oss verkocht aan voormalig compagnon Vink, waardoor nu het vizier op Uden en Veghel kan worden gericht. Voor Gossimijne in Venray wordt een ondernemer gezocht die de formule voor zichzelf wil gaan uitbaten. “Ik sluit niet uit dat er ooit weer een uitbreiding komt, maar eerst is onze aandacht helemaal gericht op de roots in Uden en Veghel”, aldus Yvo.
Tijdens de feestdagen wordt een heuse kerstproeverij gehouden. Ellen: “Een topmenu met een heerlijke welkomstcocktail, spoon en diverse ‘grepen’ van de grote kaart - met extra luxe gerechten - wordt neergezet tegen een feestelijke prijs en… natuurlijk in een geweldige kerstsfeer.”
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant