Afbeelding

Ondernemers op bouwplaats Ziekenhuis

Gezondheid 31 keer gelezen
UDEN - Tientallen ondernemers trotseerden woensdagavond de modder op de bouwplaats van het nieuwe ziekenhuis in Uden. Ziekenhuis Bernhoven hield de eerste bijeenkomst voor de 'Vrienden van Bernhoven'.

[image=153969]

"De modder geeft het gevoel bij de bouw betrokken te zijn", zei Rob Beek, een adviseur van het ziekenhuis. Hij riep ondernemers op om massaal 'Vriend van Bernhoven' te worden. "Het geeft een warm gevoel bij het ziekenhuis betrokken te zijn. Als vriend bepaal je zelf welke projecten je wel of niet steunt. Alleen af en toe een borrel? Dan moet je het niet doen. Het gaat om maatschappelijk verantwoord ondernemen. Uden, Oss en Veghel bij elkaar brengen.
Johan van der Heiden, voorzitter Raad van Bestuur van Bernhoven, sprak over de hectiek in de gezondheidszorg en over het doel van het ziekenhuis. "We willen de beste mensenzorg van Nederland bieden." Manon Velde-Katgert, ook lid van de Raad van Bestuur, liet de aanwezigen de bouwplannen zien, met tekeningen en artists impressions. (foto's: Stephan van Berkel)

[image=153970]
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant