Afbeelding

Lange file na dubbel ongeval op A50

Politie 19 keer gelezen
VEGHEL/UDEN - Door een tweetal verkeersongevallen op de snelweg A50 bij Veghel heeft het verkeer woensdagmorgen veel last gehad. De nasleep van de ongevallen leverde een file op van maar liefst vijftien kilometer. Voor zover bekend raakte er niemand gewond.

[image=153903]

De ongevallen gebeurden allebei in de rijrichting van Eindhoven. Het eerste ongeval gebeurde even voor 07.00 uur. Een 53-jarige vrouw uit Oss raakte de macht over het stuur kwijt, waarna het voertuig begon te tollen, over de kop sloeg en ze van de weg raakte. De vrouw, die niet gewond raakte, verklaarde dat ze moest remmen omdat er een andere bestuurder naar haar rijstrook kwam. Na controle door de ambulancedienst kon de vrouw haar weg vervolgen.
Een kwartier later botsten even voor de afslag Veghel-Noord zeven auto's op elkaar. De oorzaak daarvan is onbekend; ook bij dit ongeval raakten geen personen gewond.
Door de ongevallen was de A50 in de richting van Eindhoven een tijdlang gedeeltelijk afgesloten; verkeer stroomde mondjesmaat door over de vluchtstrook. Dat had een file tot gevolg, die op enig moment 15 kilometer lang was. (foto's: Tom Louter)

[image=153902]

[image=153904]
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant