Afbeelding

BN'ers binden strijd aan in Uden

Opmerkelijk 77 keer gelezen
UDEN – Johnny de Mol en Kelly Pfaff zijn woensdag in Uden voor de opnamen van het Veronica televisieprogramma ‘Beat de Mol’. Het tweetal bindt de strijd met elkaar aan in muziekcafé Razzoo en De Pul, en later ook in de studio.

[image=153632]

In de zoektocht naar verborgen talent gaat Johnny de Mol wekelijks de strijd aan met bloedfanatieke BN’ers als Winston Gerschtanowitz, Natasja Froger en Gigi Ravelli en nu dus Kelly Pfaff in steeds een andere plaats in Nederland. Verschillende plaatsen zijn al compleet op stelten gezet om kandidaten te vinden. Johnny en zijn tegenstander zoeken, testen en kiezen uiteindelijk hun spelers om vervolgens met het best mogelijke team de studio in te gaan. Pas dan blijkt hoe de gevonden personen hun ‘talent’ moeten gebruiken. Naar verluidt moeten De Mol en Pfaff in Uden op zoek naar zangtalent. Kelly Pfaff is de dochter van voormalig doelman Jean-Marie Pfaff en bekend van de realitysoap 'De Pfaffs'.
Op vrijdag 5 november komen alle kandidaten naar de studio om de studio-opdrachten te spelen. Heel Uden is volgens Talpa Producties welkom om hun kandidaten aan te moedigen. De bus is zelfs al geregeld. Wie mee wil doen als kandidaat aan Beat de Mol, kan een mail sturen naar: . Wie zich wil aanmelden om op vrijdag 5 november de Udense equipe aan te moedigen en prijzen te verdienen, kan mailen naar:

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant