Afbeelding

Met een glas wijn in de bedstee of boerensauna

Zakelijk 63 keer gelezen
VOLKEL - De Brabantse Hoeve aan de Zeelandsedijk 29 in Volkel is een authentieke boerderij met sfeervolle hotelkamers, een stijlvolle vergaderruimte, een gezellig oud Brabants Koffiehuys en een fraai overdekt en verwarmd terras, geheel in de stijl van honderd jaar geleden. Rust, vrijheid en Brabantse gemoedelijkheid staan hier centraal. Zondag 31 oktober van 10.00 tot 17.00 uur staan de deuren wagenwijd open en is iedereen welkom om een kijkje te nemen in deze bijzondere accommodatie.

[image=153621]

Bezoekers kunnen eens in de bedstee liggen of zich wanen in 'de Geut'; de boerderijkeuken. Genieten van een glas wijn terwijl je rond loopt door 'd’n Hert'; de boerderijliving, de boerensauna bezichtigen en door de sfeervolle boerentuin te lopen. Het is allemaal mogelijk.
Kinderen kunnen in de speelweide 'oud Brabantse spellen' spelen of zich uitleven in de aangrenzende speeltuin. Voor de 'oudere' kinderen is er een jeu de boules baan ter beschikking. In het 'oud Brabants Koffiehuys' bevindt zich tevens een officieel VVV-agentschap. Zie ook www.brabantsehoeve.nl.

[image=153620][image=153619][image=153618]
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant