Afbeelding

Tweede-Kamerlid bij politiek café VVD/Leefbaar

Politiek 7 keer gelezen
UDEN – VVD-Tweede-Kamerlid Charlie Aptroot en Bernhoven-bestuursvoorzitter Johan van der Heide zijn de twee sprekers tijdens het politiek café van VVD/Leefbaar Uden op 10 november in Orangerie Oud Uden aan de Mr. van Coothstraat in Uden.

[image=153548]

Aptroot is sinds 2003 Tweede-Kamerlid en maakt zich sinds die tijd hard voor het midden- en kleinbedrijf. Daarnaast is hij deze regeerperiode woordvoerder Verkeer en Vervoer voor de VVD. Hij geeft zijn visie onder meer hierover, alsmede over het regeer- en gedoogakkoord van het kabinet Rutte I. Aan bod komen verder het Hoogwaardig Openbaar Vervoer (HOV) en de overige wensen rondom mobiliteit in Noordoost-Brabant.
Johan van der Heide is sinds begin 2008 voorzitter van de Raad van Bestuur van ziekenhuis Bernhoven. Vanuit die functie is hij daarom toekomstig werknemer binnen de Udense gemeentegrenzen. Hij laat zijn licht schijnen over wat de komst van het ziekenhuis naar Uden voor kansen biedt voor Uden en de regio. Daarna kunnen aanwezigen in discussie met zowel Aptroot als Van der Heide.
Het politiek café wordt gehouden op 10 november in Orangerie Oud Uden aan de Meester van Coothstraat en begint om 20.00 uur. Publiek is welkom.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant