Afbeelding

Last-Minute actie Theater Markant

Kunst en cultuur 122 keer gelezen
UDEN - Rob Urgert en Kees van Amstel staan vanavond in Theater Markant op de planken met hun cabaretvoorstelling 'Hoe word ik gelukkiger dan mijn buurman zonder dat het teveel kost.' Een tip: ga er met je buurman/buurvrouw naar toe en betaal maar € 10,- per persoon!

[image=153400]

Hoeveel peperdure cursussen en trommeltherapieën op de hei heb je al wel niet geprobeerd? Zonder succes. Dan heb je weer een dip en het is allemaal hun* schuld. Het zijn allemaal* hufters. Wanhoop niet langer want er is nu een Spoedcursus Gelukkig Worden! Rob Urgert en Kees van Amstel brengen je op deze avond aan de poorten van het paradijs. Ze hebben de antwoorden en trekken je uit de blubber. Ze houden je een spiegel voor. Want je moet kunnen lachen om jezelf. Maar natuurlijk vooral ook om anderen*.
* Buren, ouders, Marokkanen, homo’s, zigeuners, belastingadviseurs, zij-instromers, blanken, vrouwen, microben, Joden, verzadigde vetten, mannen en collega-cabaretiers.

Rob Urgert en Kees van Amstel - Hoe word ik gelukkiger dan mijn buurman zonder dat het teveel kost. Dinsdag 26 oktober, 20.15 uur
Speciaal voor lezers van Kliknieuws: € 10,- per kaart! (normale prijs € 20,25)
Reserveren: dinsdag 26-10 tussen 10.00 en 17.00 uur met 0413-256110 o.v.v. 'Kliknieuws'.
Kaarten kunnen opgehaald worden tussen 10.00 en 15.00 uur of tussen 19.30 uur en 20.00 uur.
Kijk voor meer informatie, filmpjes en voorwaarden op www.theatermarkant.nl.
Alle prijzen incl. € 2,25 consumptie & garderobe, excl. € 1,- adm. kosten. Niet geldig op reeds gekochte kaarten en niet geldig i.c.m. andere acties. Restitutie niet mogelijk.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant