Afbeelding

Nieuwe krant ‘Gezellig naar Uden’

Zakelijk 173 keer gelezen
UDEN – ‘Gezellig naar Uden’ is een nieuwe krant die vanaf deze week verschijnt in een oplage van 202.125 exemplaren. Hij wordt door De Winter Media Groep uitgegeven en verspreid in de gebieden van het Udens Weekblad, Stadskrant Grave, Weekblad Regio Oss, De Brug, De Maas Driehoek en Stadskrant Veghel. De krant staat boordevol met tips over koopzondagen, autoshows, evenementen, grote rommelmarkten, voorstellingen in Theater Markant enzovoort. Al deze informatie is bedoeld om mensen die niet in Uden wonen te prikkelen om er een kijkje te gaan nemen. Want Uden heeft enorm veel te bieden.

[image=153297]

Gezellig naar Uden wordt 11 keer per jaar uitgebracht: één keer per maand, met uitzondering van één zomermaand. Elke maand zijn er mooie prijzen te winnen met acties. De krant wordt samen met vele ondernemers uit Uden samengesteld. Al deze ondernemers zijn trots op Uden en daarom willen ze graag dat gevoel delen. Dat kan door mensen te laten zien wat ze missen als ze niet naar Uden komen. Bijvoorbeeld Henk Somers van Pronto Wonen en Bas van Hout van Warenhuis Hout-Brox vinden het prettig om hier samen met andere ondernemers aan te werken. “Het is een heel goede aanvulling.” Pieter van Vugt van Living for All: “Deze krant wordt een platform waar in de toekomst nog veel meer uit kan komen. We werken mee aan deze krant uit eigen belang, maar het is ook gezamenlijk belang.” ‘Gezellig naar Uden’ biedt daarom informatie over allerlei ondernemingen in Uden in al z’n verscheidenheid, zowel in het centrum als op de Woonboulevard of in het buitengebied. Saskia Barends van Theater Markant: “We hebben allemaal dezelfde doelgroep. De ene ondernemer wil overdag graag veel mensen over de vloer en wij bieden als theater ’s avonds vermaak. Het is daarom belangrijk dat bezoekers het overdag al zo leuk hebben, dat ze ook ’s avonds willen blijven. Als theater zijn wij ook afhankelijk van de regio. Daarom is het fijn om in deze krant te laten zien wat we allemaal te bieden hebben.” Ook René Jetten van Uden Promotie is enthousiast. “Ik spreek namens 325 winkeliers die samen heel veel te bieden hebben. Deze krant helpt hen om dit samen naar buiten te brengen.” Roland de Winter is heel blij met deze nieuwe krant: “Uden streeft er al jaren naar om veel mensen te trekken. Het is een gastvrije gemeente die heel graag heel veel mensen op bezoek heeft. Deze krant helpt mensen bij het maken van hun keuzes.”
De tweede editie van Gezellig Uden komt op 24 of 25 november bij u in de brievenbus. Die staat dan ook weer boordevol informatie over alles wat Uden te bieden heeft in de maand december. Ondernemers die graag willen participeren in deze krant kunnen contact opnemen met John de Visser: 0413-339345 of 06-54956043
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant