Afbeelding

River Aa Big Band lanceert jazzevenement

Muziek 33 keer gelezen
VEGHEL – Het River Aa Big Band Festival: dat is de naam van een nieuw jazzevenement in Veghel. Op zaterdag 30 oktober houdt de jubilerende River Aa Big Band het voor het eerst. Zalencentrum Ambiance is dan het decor voor een avond jazzmuziek.

[image=153292]

De River Aa Big Band bestaat dit jaar tien jaar en vond dat reden voor iets speciaals. De muzikanten blijken een goede keuze te hebben gemaakt met de jazzavond, want verschillende bands uit de wijde omgeving meldden zich aan. Drie bands gaan uiteindelijk muziek maken: Udens Big Band, Big Band Schijndel en natuurlijk The River Aa Big Band zelf. Daarnaast is ook The Valley Sound Big Band uit Roosendaal te horen en te zien. “Een prachtige line-up, met veel kwaliteit en variëteit”, zegt een tevreden Sjef van Liempd, die naast organisator ook dirigent van de avond is.
Zelf brengt de Veghelse big band een aantal nieuwe nummers ten gehore, waaronder enkele van Michael Bublé en van Caro Emerald. Uiteraard is ook de cd van The River Aa Big Band, ‘Under Blue Skies’, die avond verkrijgbaar. Overigens id die ook nu al te koop: bij Kantoorboekhandel Schellen in Veghel.

Het River Aa Big Band Festival begint op 30 oktober om 19.00 uur. Partycentrum Ambiance is gevestigd aan NCB-laan 92 in Veghel. De toegang is gratis. Meer informatie staat op www.theriveraabigband.nl.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant