Afbeelding

Mega Mindy heeft Udense assistent gevonden

Opmerkelijk 371 keer gelezen
UDEN – Mega Mindy heeft een Udense assistent superheld gevonden. Danique Stobbelaar uit Uden werd woensdag officieel door Mieke en Toby uitgeroepen tot superheld!

[image=153259]

Dat er in Uden veel heldendaden verricht worden, bleek in de brievenbus van het Udens Weekblad. Ruim 25 kinderen werden genomineerd voor de heldenstatus. Boodschappen doen voor opa, oma helpen oversteken, anderen aan het lachen maken, ontsnapte koeien terug de wei in jagen, eieren rapen, in de gorillatoren klimmen, vrede stichten tussen vechtende konijntjes, een zusje verhaaltjes vertellen voor het slapengaan, fietsen voor arme kinderen, hertjes eten geven, kortom, het aantal heldendaden was groot! De meeste heldendaden, zo bleek, worden verricht als mama ziek is of in het gips zit. Dan springen veel Udense kinderen bij.
Ook Danique Stobbelaar uit Uden werd mama’s steun en toeverlaat toen zij, geopereerd aan haar voet, niet meer kon lopen. Danique dekte de tafel, haalde de brievenbus leeg, ging boven luiers halen voor haar kleine zusje, deed nog veel meer en was heel lief.
Mama’s held was Danique dus al, voordat ze woensdag na afloop van de voorstelling in Markant verrast werd. Mieke en Toby kwamen na het applaus speciaal voor haar even de zaal in.
“Ben jij Danique?”, vroeg Mieke die soms, als het nodig is, transformeert in Mega Mindy. “Jij hebt je moeder geholpen met allerlei dingetjes en daarom hebben wij voor speciaal voor jou een certificaat, een heel speciale brief waarop staat dat jij ook een superheld bent.”
Ook Toby was onder de indruk van Danique: “Nog veel superheldendaden doen, hè!”
Mieke lachte: “Altijd leuk om nog een superheld te ontmoeten!”

[image=153260]

[image=153261]
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant