Afbeelding

Gevarieerde tweekappers in wijk Repelakker

Wonen 16 keer gelezen
ZEELAND - In de nieuwe wijk Repelakker in Zeeland gaat Hendriks Coppelmans een grote variëteit aan vrije sectorwoningen realiseren. Tweekappers in veel verschillende typen en prijzen, elk in kleine aantallen. Zo komt de Udens/Eindhovense bouwgroep tegemoet aan de woonwensen die in Zeeland leven.

[image=153225]

De woningen zijn ontworpen samen met de toekomstige bewoners, volgens het principe Wonen-naar-Wens. Het resultaat is 32 fraaie twee-onder-eenkapwoningen in vijf typen, elk met een eigen architectonische signatuur. De verkoop gaat in december van start. Mensen die zich voor dit project via de gemeentelijke procedure ingeschreven hebben en een lotingsnummer hebben, krijgen daarbij voorrang. Daarna gaan de woningen in de vrije verkoop. De bouw gaat in 2011 van start, zodra de wijk bouwrijp gemaakt is.
De 32 tweekappers die Hendriks Coppelmans gaat realiseren liggen in het verkeersluwe gedeelte, aan de rand van de nieuwe wijk, grenzend aan water en weilanden. De woningontwerpen zijn heel divers, maar toch duidelijk ’familie’ van elkaar. Architect Marco Rose van het Veghelse Leenders Architecten heeft de wensen van de kandidaat-kopers vertaald in een dorpse architectuur met eigentijdse elementen. Kenmerkend voor alle woningen zijn de schuine kap, baksteen gevels, de traditionele kozijnkleuren en het gebruik van kwaliteitsmaterialen zoals gebakken dakpannen en hardhouten kozijnen. Bijzonder is ook dat alle woningen uitgerust kunnen worden met een zeer complete keuken die binnen de aankoopprijs aangeboden wordt.
Elk woningtype heeft natuurlijk ook zo zijn eigen kenmerken. Zo is er een heel betaalbaar type dat met de bewoners mee kan groeien, een woning die extra energiezuinig is en een woning met statige bovendakse gevels en opvallende raampartijen voor optimaal zicht op water en groen. Ook is er een tweekapper die bestaat uit twee verschillend vormgegeven woningen voor een maximale eigen identiteit. Er zit veel variatie in perceelsgroottes en de vrij-op-naamprijzen van de woningen variëren van € 234.500,- tot € 312.500,-.

[image=153226]

Verkoopinformatie
Hendriks Coppelmans realiseert in de wijk Repelakker in totaal 51 wonen-naar-wens-woningen. De 19 starterswoningen zijn, op twee hoekwoningen na, inmiddels allemaal verkocht. De 32 tweekappers gaan in december dit jaar in verkoop. De woningen worden aangeboden op volgorde van de gemeentelijke lotingslijst. Daarna gaan de woningen in de vrije verkoop via makelaar Van der Krabben in Uden. Belangstellenden die zich voor dit project niet ingeschreven hebben bij de gemeente of rechtstreeks via Hendriks Coppelmans kunnen zich vanaf heden inschrijven bij de makelaar via 0413-257033 of krabben.nl.

Zie voor meer informatie: http://www.repelakker.nl
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant