Afbeelding

Uden on Ice gaat negende editie in

Centrum 14 keer gelezen
UDEN - De schaatsen kunnen weer uit het vet, want het winterse evenement Uden on Ice gaat dit jaar voor de negende keer van start. Van vrijdag 17 december tot en met zondag 9 januari vormt de overdekte ijsbaan van 800 m2 een prachtig aangekleed decor op de Udense Markt. "De onzekerheid die de afgelopen tijd is ontstaan is nu helemaal weg", laten de bestuursleden van Uden on Ice weten. "Het startbudget hebben we bij elkaar, maar om al onze ideeën te kunnen realiseren, hebben we nog meer sponsors nodig."

[image=153210]

Bestuursleden Cor van de Wiel en Huub van den Elzen hebben versterking gekregen van Jean-Louis van der Veen en Frans Verwijst. "Dankzij hen hebben we de ruimte om extra activiteiten te organiseren", vertelt Cor van de Wiel. "En hoewel Maarten Hoevenaars namens Hoevento niet actief is als bestuurslid, hebben we daarmee een enthousiast meedenkend bedrijf dat voor de aankleding zorgt. Daarnaast is er volop medewerking van de horeca en de gemeente Uden. Voeg dit bij de vele vrijwilligers van de scouting en de Keien en je mag met recht zeggen dat Uden on Ice voor en door Udenaren georganiseerd wordt." "We doen het met z'n allen", vult Huub van den Elzen aan. "De laatste weken kregen we steeds te horen dat men vindt dat een mooi evenement als Uden on Ice door moet gaan. Gelukkig hebben enkele nieuwe sponsors de daad bij het woord gevoegd, maar dat neemt niet weg dat sponsors nog meer dan welkom zijn."

Tarief
Om gezinnen met kinderen tegemoet te komen, is het schaatstarief verlaagd van 4 naar 3 euro. Bovendien kan voor dat geld langer geschaatst worden. Zo is het mogelijk om van 10.00 tot 14.00 en van 18.00 tot 22.00 uur maar liefst vier uur te schaatsen. Uiteraard wordt er op en rond de ijsbaan weer van alles georganiseerd. Maarten Hoevenaars: “Naast de gebruikelijke koek en zopie komt er dit jaar een Jagershütte met uitzicht op de ijsbaan. Dan moet je denken aan Après Ski met bijbehorende muziek. Er kunnen 150 personen in, dus ook een leuke ruimte voor personeelsfeestjes en Nieuwjaarsrecepties. Bovendien keert de Wintertuin terug en verdwijnen overdag de hekken rond het terrein zodat er een open sfeer ontstaat.”

De negende editie van Uden on Ice wordt vrijdag 17 december geopend met een Ujese Avond, waarbij ondernemers artikelen of diensten in kunnen brengen die door een veilingmeester aan de man worden gebracht. Neem voor meer sponsormogelijkheden contact op met één van de bestuursleden of kijk op www.uden-on-ice.nl.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant