Afbeelding

Eerste keer Tentfeest Overloon

Muziek 30 keer gelezen
OVERLOON – Met het kermisseizoen op zijn einde en carnaval nog lang niet in zicht, dachten vier Overloners dat het tijd was voor een feest voor jong en oud. Daarnaast had Overloon, anders dan omliggende dorpen, nog niet zijn eigen feest. Reden te meer voor te eerste editie van Tentfeest Overloon dat dit weekeinde gehouden op het evenemententerrein aan de Stevensbeekseweg.

Hans Janssen, een van de vier organisatoren, vertelt over het programma van vrijdag 22 en zaterdag 23 oktober. “We hebben twee live-acts geselecteerd, speciaal vanwege hun diverse muziekaanbod. Op die manier wordt Tentfeest Overloon een feest voor iedereen.”

Gevarieerd
Op vrijdagavond komt de coverband Random. Deze groep speelt zowel Nederlands- als Engelstalige muziek. Maar niet alleen zij staan garant voor een geslaagd Tentfeest Overloon boordevol live-muziek en entertainment. De uit Engeland afkomstige band Fragment, die naast covers ook eigen liedjes speelt, staat zaterdagavond op het podium. Zij hebben eerder het publiek van de Zwarte Cross en de Vierdaagsefeesten in Nijmegen een topavond bezorgd.
De bedoeling van de organisatoren is een jaarlijks terugkomend Tentfeest. “We vinden het helemaal niet belangrijk groter te worden, want dat gaat ten koste van de gezelligheid”, vertelt Hans, “Tentfeest Overloon is voor de mensen in de regio, zonder grote namen en gewoon lekker betaalbaar.” De tent is vrijdag en zaterdag open van 20.00 tot 1.00 uur. Meer infomatie over bijvoorbeeld de kaartverkoop: www.tentfeestoverloon.nl.

[image=153185]
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant