Afbeelding

Bart Krijnen zingt Robert Long

Kunst en cultuur 417 keer gelezen
VEGHEL – Udenaar Bart Krijnen staat zondag in Veghel op de bühne. In theater De Blauwe Kei voert hij zijn muziekprogramma ‘Een middag Robert Long’ op. Krijnen zingt een selectie uit Longs uitgebreide liedjesrepertoire.

[image=152617]

Bart Krijnen (in de regio onder andere bekend als dj op SkyLine FM) zingt al jaren liedjes van Robert Long. Het is voor de Udenaar de eerste keer dat hij een avondvullende show presenteert die geheel aan Long gewijd is. Hij wordt op het podium bijgestaan door steun en toeverlaat, pianist René Stephan.
Het programma ‘Een Middag Long’ is een eerbetoon aan de zanger, die in december 2006 overleed. Krijnen maakte voor zijn show een keuze uit Longs grote oeuvre, waarbij bekende en minder bekende nummers de revue passeren.
Bart Krijnen deed de zangopleiding bij Conamus in Hilversum en won in 1993 de prestigieuze NL-trofee met het nummer ‘Heroïnekraters’, ook van Robert Long.

De voorstelling vindt plaats in de kleine zaal van De Blauwe Kei en begint om 14.30 uur. Boeken kan via www.blauwekei.nl.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant