Afbeelding

‘Tandvlees checkdag’ bij Mondhygiëne Praktijk Uden

Algemeen 47 keer gelezen
Het gebit bepaalt een groot deel van iemands eerste indruk en gaat, zover het kan, het hele leven mee. Een goed gebit is daarom erg belangrijk. Gezond tandvlees speelt daarbij een grote rol. Daarom houdt MondhygiënePraktijkUden op dinsdag 5 oktober een ‘tandvlees checkdag’.

[image=151584]

Eigenares van Mondhygiëne Praktijk Uden, José Verstegen: “Veel mensen hebben ontstoken tandvlees, maar merken hier niets van. De symptomen van ontstoken tandvlees (bloedend tandvlees, slechte adem, losstaande tanden en/of terugtrekkend tandvlees) doen zelden pijn, waardoor de ontstekingen lange tijd onbehandeld blijven. Dit met alle gevolgen van dien. Tijdig opsporen en behandelen voorkomt het verlies van tanden en kiezen.”

Mondhygiëne Praktijk Uden wil daarom de mensen er van bewust maken hoe het met de mondgezondheid gesteld is. De ‘tandvlees check’ duurt ongeveer tien minuten. Met de check wordt de gezondheid van het tandvlees bepaald door de ruimtes tussen tand en tandvlees te meten en eventuele ontstekingen op te sporen.

De ‘tandvlees checkdag’ is op dinsdag 5 oktober tussen 09.00 en 17.00 uur en is geheel gratis. Inschrijven kan via of 0413-287766 / 06-33108575. Reserveer tijdig want VOL=VOL
Onder de mensen die een tandvlees check hebben laten doen wordt een Philips Sonicare (elektrische tandenborstel) verloot.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant