Afbeelding

Vrijdageditie met enkel voorpagina's

Algemeen 10 keer gelezen
UDEN/VEGHEL - De vrijdageditie van het Udens Weekblad en Stadskrant Veghel bestaat 15 jaar en dat is reden voor een bescheiden feestje! Bij de gebruikelijke vrijdageditie treft de lezer daarom morgen een speciale krant met alléén maar voorpagina’s aan.

[image=151583]

Op deze wijze worden de trouwe adverteerders, die het uitbrengen van deze krant iedere week mogelijk maken, in het zonnetje gezet. Want wie wil er nu niet eens prominent op de voorpagina van de krant staan? Als extraatje maken de adverteerders in deze speciale jubileumeditie kans om een interessant mediapakket te winnen.
De vrijdageditie werd vijftien jaar geleden onder de naam Weekendblad Uden/Veghel voor het eerst in de regio verspreid. Hiermee kwam De Winter media groep tegemoet aan de wens uit de markt om vlak voor het weekend geïnformeerd te worden over het laatste nieuws en uitgaanstips. Ook binnen de adverteerdersmarkt werd het idee voor een vrijdagkrant enthousiast ontvangen.
Inmiddels is deze krant, die gezamenlijk wordt gemaakt door de redactie- en verkoopteams uit Uden en Veghel, niet meer weg te denken.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant