Afbeelding

Jonker brengt Toyota Oostendorp naar grote hoogte

Algemeen 111 keer gelezen
UDEN - In het dagelijks leven is Michel Jonker receptionist bij Toyota Oostendorp in Uden. Komend weekend neemt de sportman in hart en nieren deel aan de Missie Mont Ventoux. Met flinke ondersteuning van zijn werkgever. Directeur Bas Oostendorp sponsort zijn medewerker financieel en…door het beschikbaar stellen van een Toyota Prius.

[image=151572]

Vrijdagochtend stapt Michel niet, zoals de meeste andere deelnemers, in de bus. Nee, Michel kruipt dan zelf achter het stuur van een prachtige Toyota Prius, beschikbaar gesteld door zijn werkgever als begeleidingsauto op de flanken van de Ventoux. Michel brengt ‘zijn merk’ dus letterlijk naar grote hoogte.

Van de partij
Tot volle tevredenheid van zijn werkgever Bas Oostendorp: “Enerzijds is het een sportief gebaar richting Michel. Maar anderzijds had ik meteen de overtuiging dat Toyota tijdens de Missie Mont Ventoux ook letterlijk van de partij moest zijn. Toyota in het algemeen en Toyota Oostendorp in het bijzonder is een merk met een hart voor de medemens, maatschappij en milieu. We juichen ’t als bedrijf toe dat onze medewerkers deelnemen aan aktiviteiten als de Missie Mont Ventoux. Toyota Oostendorp stimuleert dat altijd. We staan met twee benen in de regio waarin we aktief zijn. En wat het milieu-aspect betreft: denk hierbij onder meer aan de lage CO2-uitstoot van een model als de Prius.”
Michel Jonker is een echte sportman. Zo traint hij het derde team van UDI. Lopen heeft ook nadrukkelijk zijn interesse. Met op zondag 3 oktober letterlijk het hoogtepunt. Terwijl de organisatie met veel plezier gebruikmaakt van de Toyota Prius, gaat Michel zelf hardlopend naar 1912 meter hoogte. Zeker ook omdat zijn sportieve prestatie geld in de lade brengt voor een goed doel, Stichting Lucai.
Stichting Lucai biedt ernstig zieke tieners en hun gezin compleet verzorgde, onvergetelijke en onbezorgde vakantiemogelijkheden. In de nabije toekomst wordt mede met sponsorinkomsten in de omgeving van Uden bovendien een vakantiepark gerealiseerd, speciaal ingericht voor betreffende tieners en hun familie.

Sponsorgeld
De Missie Mont Ventoux biedt zo’n 60 lopers en fietsers begin oktober de mogelijkheid om onder begeleiding de legendarische Franse berg te beklimmen. Met voor iedere deelnemer als voorwaarde € 500,-- sponsorgeld bijeen te brengen voor Stichting Lucai. Ook hiervoor tekende Michel’s werkgever, Toyota Oostendorp.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant