Afbeelding

Openingstijden zwemvierdaagse veranderd

Algemeen 13 keer gelezen
OSS – De openingstijden van de jaarlijkse zwemvierdaagse in het Golfbad in Oss zijn veranderd. De zwemvierdaagse is dit jaar vanaf 07.00 uur tot 17.00 uur. Op 25 tot en met 29 oktober kan iedereen in het bezit van minstens één zwemdiploma meedoen aan dit evenement.

Deelnemers aan de zwemvierdaagse moeten dagelijks een afstand van 250 of 500 meter zwemmen. Voor de allerkleinsten die nog niet kunnen zwemmen, wordt er een ‘spartelvierdaagse’ georganiseerd. Hoewel tijdens de zwemvierdaagse ‘zwemmen’ het hoofdthema is, worden er ook andere activiteiten georganiseerd. Voor de vroege vogels is er het ‘dauwzwemmen’. Hierbij worden deelnemers voor een kleine extra bijdrage verwend met een ontbijtje. Voor degenen die graag wat langer willen slapen, worden er in de middag door studenten van het Hooghuis ‘mini-evenementen’ georganiseerd voor groot en klein.

Kaarten kopen
Deelnemerskaarten zijn vanaf 27 september te verkrijgen aan de kassa van het Golfbad. Tijdens de voorverkoop geldt er op kaarten een korting van twee euro. Het inschrijfformulier en meer informatie over de Osse Zwemvierdaagse is te vinden op: www.zwemvierdaagseoss.nl.

[image=151535]
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant