Afbeelding

600 euro voor Big Challenge

Algemeen 44 keer gelezen
ODILIAPEEL - Tijdens het Weekend van het Varken op 11 en 12 september bezochten zo’n 800 bezoekers, groot en klein het varkensbedrijf van de familie Peters-van Dijk, allemaal enthousiast en belangstellend naar de hedendaagse varkenshouderij.

[image=151117]

“Er is ook geld opgehaald voor Big Challenge (varkenshouderij tegen kanker)”, vertelt Mariëlle van Dijk. “Omdat we door het slechte weer niet zoveel verkocht hadden, dan gehoopt, hebben we besloten om alles wat in kas zat aan dit goede doel te doneren. We nemen de onkosten voor eigen rekening en hebben 600 euro overgemaakt naar Big Challenge. Mede dankzij onze bezoekers, Echte Bakker van der Coer uit Zeeland en Rabobank Uden-Veghel.”
Er was ook een kijkdozenwedstrijd en de hoofdprijs is voor Rens Hagelaars uit Odiliapeel. “Rens mag voor 1 dag varkensboer zijn en met boer Mark mee om te kijken wat wij zoal doen op ons bedrijf. De andere deelnemers Bibi van Dijk uit Boekel, Eva van Lankvelt uit Odiliapeel en Nick van Meel uit Uden mogen een keer met boer Mark in zíjn vrachtauto mee om fokgelten weg te bregen. “Kijk voor meer foto’s en informatie op www.petersvandijk.nl.

[image=151118][image=151119][image=151120][image=151121]
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant