Afbeelding

BusinessClub UDI’19 genoot van KOOKFEEST

Algemeen 5 keer gelezen
Jongstleden donderdag was de BusinessClub UDI’19 uitgenodigd bij kookfeest Oud Uden om middels een gezellig samenzijn van elkaars kookkunsten te genieten. Onder bezielende leiding van een professionele kok waren een vijftiental leden al vroeg aanwezig om de langzaam binnendruppelende overige leden te voorzien van een heerlijk viergangen menu.

Terwijl de koks enthousiast bezig waren verzorgde Chris van de Voort van buurman Het Wijnhuis een kleine wijnproeverij met een collectie wijnen van het Domaines Paul Mas. Iedereen die belangstellend was kreeg een mooi verhaal over streek en smaak en mocht daarna natuurlijk genieten van zijn of haar (ja ja..er waren gelukkig ook een aantal dames aanwezig) gekozen wijn.

[image=151088]

Nadat iedereen een plekje aan tafel gevonden had volgde er steeds een korte uitleg over het gerecht met de daarbij behorende wijn. Na afloop werd er aan de bar nog lekker nagetafeld en was de conclusie dat het een geslaagd evenement was met een enthousiaste club mensen met daarbij gelukkig vele nieuwe gezichten.

[image=151089]

Kortom er zit enthousiasme en groei in de BusinessClub UDI’19 en er wordt dan ook al reikhalzend uitgezien naar het volgende event rondom de wedstrijd Blauw Geel – UDI’19 op zaterdagavond 6 november.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant