3D: Jelle van den Elzen redt Prinses Irene

Voetbal 82 keer gelezen
UDEN / OSS - Prinses Irene had weinig te vertellen bij Volkel maar won toch door een vroege goal van Job van den Elzen: 0-1. Het was echter zijn neef Jelle die als doelman de drie punten veilig stelde. Erp, Boekel Sport en Heeswijk wisten ook te winnen.

Volkel - Prinses Irene 0-1: Volkel speelde veel op kracht met lange ballen naar voren. De gasten hadden het hier erg moeilijk mee. Al in de eerste vijf minuten liet Mark van de Berg twee dotten van kansen liggen om Volkel op voorsprong te zetten. Een minuut later scoorde Job van den Elzen, knap uit de draai, op aangeven van Farneubun aan de andere kant wel: 0-1. Daarna bleef Volkel de bovenliggende partij en de mooiste kansen missen. Het was echter de Nistelrodese keeper Jelle van den Elzen die met schitterende reddingen zijn team overeind hield.

[image=150996][image=150995][image=150993][image=150992]
Foto's Tonny Kuijpers

Boekel Sport - MULO 1-0: Zeventien minuten voor tijd was het Joeri de Wit die vanaf de strafschopstip de thuisploeg aan de verdiende winst hielp. De aanvoerder van MULO had even daarvoor hands gemaakt. De Boekelaren namen hiermee revanche op de zeperd van vorige week in Mierlo Hout.

Nooit Gedacht - Mierlo Hout 0-1: Door een doelpunt van Marco Langewouters is koploper Mierlo Hout nog steeds zonder puntenverlies.
Erp - Boskant 3-0: Erp was de betere ploeg maar verzuimde lang om de wedstrijd te beslissen. Halverwege de eerste helft was het Hugo Bouwmans die na een vrije trap voor 1-0 zorgde. Pas een kwartier voor tijd was het Luuk Barten die op beheerste wijze 2-0 aantekende. Uiteindelijk zorgde topscorer Bouwmans, na een verre uittrap van Dennie Witjes, ook nog voor 3-0.
Berghem Sport - Heeswijk 0-1: Ook Heeswijk bleef zonder puntenverlies door in Berghem de volle buit mee te nemen. De enige goal van de wedstrijd werd gemaakt door Frank Dobbelsteen vanaf elf meter. Berghem voelde zich vandaag benadeeld door de scheidsrechter.
Juliana Mill - Vitesse'08 0-2