Afbeelding

Kidsfestival in Udens winkelhart

Centrum 59 keer gelezen
UDEN – Het winkelcentrum van Uden is zondag 26 september een waar paradijs voor kinderen. Dan vindt namelijk het jaarlijkse Kinderfestival plaats. Die dag zijn ook de winkels geopend van 12.00 tot 17.00 uur.

In het winkelcentrum zijn een heleboel leuke activiteiten voor kinderen te vinden. Wat dacht je van de grote klimtoren die op de Markt verrijst en waar kinderen op kunnen klauteren. Ook zijn er diverse demonstraties van Udense dansscholen te bekijken en wie zelf ook wil bewegen kan terecht op één van de springkussens.
De Fit – kids laten zien wat zij op het gebied van sportactiviteiten allemaal doen bij Fitland Uden en laten ook kinderen meedoen. Verder kunnen kinderen genieten van de illusies die een goochelaar hen voorschotelt en komt een speciale Legostand naar Uden waarin kinderen naar hartenlust zelf kunnen ‘Legoën’. Ook altijd leuk is de kinderrommelmarkt op het Brabantplein. Kinderen mogen hier hun kleedje uitspreiden om hun overtollige speelgoed en andere tweedehands spullen te verkopen. Kinderen kunnen zich hiervoor aanmelden via 253548. Tot ziens dus, aanstaande zondag in het centrum van Uden bij het Kidsfestival!

[image=18718]
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant