Afbeelding

SVUwonen reikt gouden tuinkabouter uit

Algemeen 95 keer gelezen
UDEN – Na een oproep in het bewonersblad Scharnier van SVUwonen voor de mooiste tuin of balkon werden er verschillenden genomineerd. De jury, bestaande uit medewerkers van SVUwonen, hebben alle genomineerde tuinen bezocht. De eerste prijs ging naar het echtpaar Van Dommelen dat woont op Nonnenveld.

[image=150711]

De symbolische gouden tuinkabouter en een cadeaubon voor een tuincentrum ging naar de tuin die vanaf het wandelpad op Nonnenveld goed te zien is. Sierstuk van die tuin is de vijver.
De tweede prijs ging naar Leen van der Schilt van de Bosschebaan. Verschillende buurtbewoners hebben hem genomineerd omdat hij behalve zijn eigen tuin, ook die van de buren onderhoudt. Ze noemen hem ‘hun eigen tuinkabouter met de gouden handjes’.
De derde prijs werd gedeeld . De ene was voor Gerda Pennings uit de Smidsstraat. Haar tuin is klein maar een ‘juweeltje’en de andere ging naar Benny Bevers aan de Abdijlaan. Hij is niet alleen veel in zijn eigen voortuin te vinden, maar ook in de perkjes voor de woningen 1 tot en met 17. Hij maait het gras, veegt de bladeren op, zet zelf plantjes in het plantsoen en geeft ze water.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant