Afbeelding

Korfbalcompetitie draait weer volop

Sport 65 keer gelezen
NULAND – Alsof ze nooit zijn weggeweest speelt de Topklasse zondag alweer de tweede ronde in de veldcompetitie. Be Quick ontvangt het Diessense DSV en Korfrakkers krijgt bezoek uit Velden van Swift.

[image=102572]
Foto's www.peterkuijpers.nl

Zowel Be Quick als Kofrakkers kenden een knallende start. Korfrakkers versloeg DSV in Diessen met 7-12 terwijl de Nulandsen het Venhorstse JES verpletterde. Mooie cijfers maar het toont maar weer eens aan hoe groot de contrasten zijn in de Topklasse. De grootste zege was er voor het team van Johny Vervoort. SPES liet van SVSH met 3-17 geen enkele spaan heel.

[image=123527]

Anke Verstraten
Zondag op de tweede wedstrijddag is het affiche Kofrakkers – Swift het meest interessantste. Swift won keurig van het bezoekende Rosolo met 10-8 en mag proberen op het kunstgras in Erp dit vervolg te geven. De ploeg uit Noord-Limburg heeft hierbij de pech dat die gedachten ook spelen bij coach Anke Verstraten (nu wel goed Anke red. PK) van De Korfrakkers. Het is wel even wennen aan die naam na haar huwelijk van afgelopen zomer. Anke zal de wedstrijd zaterdag tussen 18.00 en 19.00 nog even analyseren in het Sportprogramma op Zaterdag bij SkyLine wat ook op internet is te volgen.

[image=150377]

Warme sympathie
Be Quick had afgelopen zondag eveneens een wedstrijd uit de categorie ‘een makkie’. JES kon de sterke garde uit Nuland geen moment bijbenen. Zondag op Duyn en Dael in Nuland is DSV het kanonnenvoer. Datzelfde predicaat krijgt de paring SPES – JES wat een prachtige rijm in zich heeft. Hoezeer we de Venhorstse vrouwen een warme sympathie toedragen is de kans op succes in Misboek uiterst klein. Geen enkele reden overigens om langs de respectievelijke afrasteringen te verschijnen zondag.


Programma voor zondag 19 september aanvang 15.00 uur
Be Quick – DSV
De Korfrakkers –Swift
Rosolo – SVSH
SPES – JES
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant