Afbeelding

Win kaarten voor Kinderboekengala

Kunst en cultuur 46 keer gelezen
UDEN - In Markant staat tijdens de kinderboekenweek op zondag 10 oktober de ‘Red de Wereld Boekenshow’. Het theater en de bibliotheek maken er een echt Kinderboekengala van met rode loper, champagne en muziek: “Dus trek je mooiste jurk uit de kast, hijs je in je beste pak, poets je schoenen en kom naar de Red de Wereld Boekenshow.”

[image=150332]

De Red de Wereld Boekenshow is een wervelende show waarin de bezoekers op reis gaan met een gekke quizmaster en een reislustige muzikante. Het publiek van kleine wereldburgers ontdekt de wereld die begint bij de stoel naast je, maar almaar groter wordt tot in Afrika toe. De wereld wordt bereist met vliegtuig en trein, maar vooral: met boeken die voorgelezen worden door Joke Reijnders en Frank van Pamelen. Want als je leest kom je overal zonder dat je de deur uit moet!
Ook is er deze middag een boekenruilbeurs. Bezoekers kunnen hun uitgelezen boek ruilen met de quizmaster, de schrijver of iemand uit het publiek om zo weer naar huis te gaan met een nieuw avontuur.

Prijsvraag
Wat vind jij dat beter kan in de wereld? Laat zien hoe jíj de wereld zou willen redden op je meest creatieve manier. Maak bijvoorbeeld een tekening, knutselwerk, een bijzondere foto, filmpje of wat dan ook. Alles mag! Lever het in vóór woensdag 22 september 2010 bij de balie van de Openbare Bibliotheek Uden of via email naar . Zorg dat je duidelijk je naam, adres, telefoonnummer en leeftijd vermeldt. De winnaar krijgt 4 vrijkaarten voor De Red de Wereld Boekenshow én een zeer speciale VIP behandeling bij het Udense Kinderboekengala.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant