Afbeelding

Nieuwe naam: De Winter media groep

Zakelijk 545 keer gelezen
UDEN - De Winter drukkers & uitgevers gaat per 1 september door het leven als De Winter media groep. De nieuwe naam past volgens directeur Roland de Winter beter bij het brede pakket van media-activiteiten dat het bedrijf aanbiedt.

[image=148718]

De Winter media groep, met het hoofdkantoor op Bedrijventerrein Vluchtoord in Uden en vestigingen in Veghel, Oss en Boxmeer, biedt het lokale en regionale bedrijfsleven immers alle mogelijke media-uitingen onder één dak. Bovendien in alle sectoren met ijzersterke merknamen.
Roland de Winter: “Onze printsector telt zes sterke titels met huis-aan-huisbladen: De MaasDriehoek, Udens Weekblad, Stadskrant Veghel, Stadskrant Grave, Weekblad Regio Oss en De Brug in Son & Breugel. Maar ook met haar elf business-to-business titels is De Winter marktleider. Titels als Bedrijvig Uden, Bedrijvig Land van Cuijk, Bedrijvig Veghel, Bedrijvig Oss en Bedrijvig Brabant staan als een huis en klinken ondernemers bekend in de oren.”

Radio- en TV-studio
Door de samenwerking met de lokale omroep Skyline per 1 september 2009 heeft De Winter inmiddels ook de beschikking over een eigen radio- en TV-studio met uitzendfaciliteiten. De radiozender Skyline maakt niet alleen radiocommercials voor adverteerders, maar produceert ook zeven dagen per week, 24 uur per dag radioprogramma’s voor de Gemeenten Veghel en Uden.
In de TV-studio produceert De Winter in eigen beheer dagelijks journaaluitzendingen op Skyline TV en worden eigen TV-producties gemaakt, waaronder programma’s als De Step en binnenkort Bedrijvig Veghel-Uden. In de studio’s van De Winter kunnen ook TV-commercials worden geproduceerd en producties in opdracht van derden worden verzorgd. Op dit moment wordt bijvoorbeeld een aantal producties voor de provincie Noord-Brabant gefilmd.
En met de populaire website Kliknieuws.nl biedt De Winter een ijzersterke internetsite, die zowel bij jong als oud geliefd is voor het snelle lokale nieuws.

Totale multimediapakket
“Dit totale multimediapakket biedt ondernemers de mogelijkheid om hun bedrijf of boodschap in één klap veel beter onder de aandacht te brengen bij een groot publiek”, geeft Roland de Winter aan.
“Zeker in deze tijd is het voor veel adverteerders een must om in een steeds meer versnipperende markt toch een grote doelgroep beter en efficienter te bereiken.”
De Winter media groep, ooit in 1951 begonnen als huisdrukkerij, is in bijna zestig jaar uitgegroeid tot een allesomvattend mediabedrijf op het gebied van print, radio, TV en internet met ruim 120 professionele medewerkers. Steeds meer ondernemers zien het Udense familiebedrijf als een meedenkende mediapartner op het gebied van drukwerk, websites, folders, magazines en reclame-uitingen.
De nieuwe naam van het bedrijf prijkt sinds vorige week al op het hoofdkantoor van De Winter op Bedrijventerrein Vluchtoord in Uden. De komende periode worden ook de eigen website en reclame-uitingen van het bedrijf aangepast.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant