Afbeelding

Robert Totally Oversaxed verlaat BZB

Muziek 97 keer gelezen
VOLKEL - Robert ‘Totally Oversaxed’ van Asseldonk verlaat na 15 jaar BZB. De ‘treksaxdoedelfluitist’ wil vooral saxofonist zijn.

[image=122249]

“Je wordt familie van elkaar”, vertelt Robert op de BZB-website. “Na 15 jaar kom ik echter op een punt waarbij ik vooral saxofonist wil zijn. Maandenlange overpeinzingen en talloze slapeloze dagen zijn er overheen gegaan alvorens ik de ondenkbare stap heb genomen: Ik ga de BZB verlaten ... M'n sax komt natuurlijk niet in de spreekwoordelijke wilgen te hangen: die mag straks overuren gaan maken!"
BZB gaat door, zo meldt de band. “Het weloverwogen besluit van Robert om te stoppen met BZB hebben we met pijn in ons hart gerespecteerd en geaccepteerd (dit klinkt nu makkelijker dan het daadwerkelijk was)! Voor ons is het nu tijd om te gaan kijken hoe hier verder mee om te gaan, het belangrijkste besluit is in ieder geval zeker al genomen; BZB gaat door! De komende periode zal er niets veranderen, alle optredens gaan door en Robert blijft bij BZB tot er een oplossing is gevonden.”

[image=84411][image=84409]


Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant