Afbeelding

'Weer een mijlpaal HoutBrox'

Zakelijk 74 keer gelezen
UDEN – Het Udense modewarenhuis HoutBrox vierde donderdagmorgen na een grondige metamorfose de heropening aan de Markstraat. Met deze verbouwing én het partnership met Purdey Mode wordt een nieuw hoofdstuk toegevoegd aan de 104-jarige geschiedenis van HoutBrox. Burgemeester Henk Hellegers was bij de heropening aanwezig.

[image=148369]

“Ik ben er trots op om hier te mogen staan, want HoutBrox is belangrijk voor Uden”, zo liet de burgemeester zijn toehoorders weten. “En Uden is trots op HoutBrox. Want wat zou het Udense winkelcentrum zijn zonder zo’n trekker als HoutBrox? Dit modewarenhuis heeft immers een goede naam in de verre regio. Daarnaast is de combinatie met Purdey een goede zaak. Het vormt geen onderlinge concurrentie, maar een goede aanvulling op elkaar.”

[image=148368]

Directeur Dennis van den Broek nam eveneens het woord ‘trots’ in zijn mond. “In de lange historie van HoutBrox gaat dit jaar de geschiedenis in als het jaar dat HoutBrox voor honderd procent voldoet aan de eisen van 2011. Twee jaar geleden zijn we met deze modernisering van start gegaan en nu kunnen we afscheid nemen van het verleden en naar de toekomst kijken. Uiteraard blijft de klant centraal staan. Dát verandert niet! Woensdag opende in Nijmegen al een vernieuwde HoutBrox gecombineerd met Purdey. Twee formules vanuit één groep, samen in een pand. Met de heropening van het Udense modewarenhuis komen we tegemoet aan de wensen van de klant die aangaven een modernere HoutBrox te willen zien. Na twee maanden hard werken ben ik er trots op hier te staan, bij weer een nieuwe mijlpaal in het leven van HoutBrox.” Met het abseilen van een man in pak – en met paraplu – vanaf het dak van modewarenhuis HoutBrox was de heropening een feit.

[image=148366][image=148367]
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant