Afbeelding

'Horecaneven' gaan stap verder

Muziek 44 keer gelezen
HEESCH – Eén avond met Nederlandse topacts, één bruisende avond in 90’s stijl én een familiedag met gezellige muziek en leuke attracties. Dat is de succesformule van het tweede LEF! Festival, dat van 24 tot en met 26 september in Heesch wordt gehouden.

[image=148230]

Op De Misse maken dan onder andere Racoon, Snap!, Mental Theo en Sieneke hun opwachting. Kaarten voor dit driedaagse muziekfeest zijn zowel online als bij meer dan 400 Primera-winkels verkrijgbaar.

Tweede editie
Het LEF! Festival beleeft op vrijdag 24, zaterdag 25 en zondag 26 september de tweede editie. Daarmee gaan de organiserende horeca-neven Rob Lunenburg en Björn Smits weer een flinke stap verder dan vorig jaar. Ze pakken uit met een driedaags programma, dat voor elk wat wils biedt. Zowel de liefhebber van de betere Nederlandse popmuziek, van dampende dance als van oergezellige klanken van eigen bodem wordt met het LEF!-programma op zijn of haar wenken bediend. De openingsavond wordt vrijdag 24 september afgetrapt door de winnaar van The Battle of the Bands, een regionale act die de kans krijgt om als voorprogramma voor Miss Montreal en Racoon te fungeren.

Snap!
Op zaterdagavond 25 september komt een absolute wereldact naar Heesch. Deze avond staat in het teken van de 90’s en belooft één groot dancefeest te worden. Blikvanger van de avond is Snap!, dé act die in de jaren negentig wereldhits scoorde als ‘The Power’ en ‘Rhythm is a dancer’. Misschien wel even bekend is het repertoire van Mental Theo. Samen met Sebastian Westwood zorgt hij voor een feest der herkenning.

Familiedag
De afsluitende zondag, 26 september, is dé familiedag van het LEF! Festival. Jong en oud kunnen zich dan vermaken met tal van leuke attracties én de klanken van One Two Trio, The Hot Studs, Songfestivalzangeres Sieneke én de regionale helden van Pap & Pudding. Het LEF! Festival duurt vrijdag en zaterdag van 19.00 tot 01.00 uur en op zondag van 13.00 tot 21.00 uur. Een passepartout voor alledrie de dagen kost 32,50 euro. Alle informatie over de kaartprijzen en –verkoop is te vinden op de website www.lef-festival.nl.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant