Afbeelding

Boekel zondag in het teken van BoeCult

Kunst en cultuur 65 keer gelezen
BOEKEL - In Boekel vindt zondag 29 augustus voor de zevende keer de aftrap plaats van BoeCult. Het St.Agathaplein in Boekel is ook dit jaar de locatie van dit zomerse muziek- en kunstfestival waar de toegang gratis is.

[image=109937]

Naast een gevarieerd muziekprogramma voor jong en oud met onder andere de 3 J’s, The Memphis Maniacs en Albert West zijn in het park achter NiaDomo weer uiteenlopende theateracts te vinden. Aan de vooravond van BoeCult wordt tijdens de Avond van de Poëzie ook aan cultuur de nodige aandacht besteed.
Het muziekprogramma is veelzijdig en biedt voor jong en oud wat wils. Wat te denken van Ralf Mackenbach? Of de 3 J’s? Met voor de jeugd de rockband STEREO en the Memphis Maniacs. En ook Albert West brengt zijn vele hits ten gehore. Het programma wordt afgesloten door decoverband Nightwind. Zij staan garant voor een spetterende afsluiting van de zevende editie van BoeCult. Het programma voor het hoofdpodium is als volgt:
Het theater- en kunstprogramma zit bomvol. BoeCult staat dan ook, naast het muziek aanbod, bekend om het gevarieerde aantal straatartiesten die met hun wervelende theatershows jong en oud verrassen en meenemen in hun acts. Ook aan kunst geen gebrek, een kunstmarkt met 63 deelnemers wordt ingericht waar verschillende kunstvormen te zien zijn. In samenwerking met Rabobank Uden-Veghel is de fotowedstrijd ‘Breng Boekel in beeld’ georganiseerd. Uit de vele inzendingen zijn 10 finalisten gekozen. De lezer bepaalt zelf wie de winnaar is! Stem op www.rabobankudenveghel.nl of tijdens BoeCult op de foto van je keuze.
Zondag zal blijken of het centrum van Boekel wel groot genoeg is voor al deze acts. Hoe dan ook, dat wordt in ieder geval genieten, beleven, luisteren en cultuur snuiven op 29 augustus! Meer informatie is te vinden op www.boecult.nl.

Bij het Udens Weekblad en Stadskrant Veghel is woensdag een special gevoegd die geheel in het teken staat van BoeCult. Hierin is het complete programma te vinden, een plattegrond en alle informatie van de optredende artiesten.

[image=109941]
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant