Afbeelding

Topscorerstrijd brandt weer los

Sport 47 keer gelezen
VEGHEL/UDEN/OSS – Voor de 26e keer start binnenkort weer de strijd om de Regio Topscorer Trofee. Samen met Udenaar Frans Pluym plaatst De Winter drukkers & uitgevers amateurvoetballers in de regio die aansprekend presteren, in de schijnwerpers.

[image=148056]
Foto: Peter Kuijpers

Wekelijks staat in Stadskrant Veghel, Udens Weekblad en Weekblad Regio Oss het Regio Topscorer Klassement. Daarin staan de verrichtingen van de regionale voetbalamateurs. Het klassement is bedoeld voor de eerste teams van de veldvoetbalverenigingen in de regio’s Uden, Veghel en Oss, die uitkomen in de reguliere zondagcompetitie van de KNVB: van de Topklasse tot en met de 5e klasse. “Er draaien komend seizoen maar liefst 61 verenigingen mee”, vertelt Pluym.
De winnaar is die speler, die na de reguliere competitie het hoogste doelgemiddelde achter zijn naam heeft staan. De winnaar krijgt een reischeque van € 200,- (beschikbaar gesteld door reisburo De Wit uit Veghel), de Regio Topscorer Trofee (Theunisse Sportprijzen uit Uden), een sportcheque van € 60,- (Intersport Uden/Veghel) en voor honderd euro consumptiebonnen voor het elftal (De Winter drukkers & Uitgevers uit Uden).

Meer informatie staat op www.regiotopscorer.nl.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant