Afbeelding

Kaartverkoop Festyland van start

Muziek 45 keer gelezen
VOLKEL - Di-Rect, Rowwen Hèze, Joost van Bellen, Go Back to the Zoo, Guus Meeuwis en Frans Duijts In Concert staan op het podium tijdens de derde editie van FestyLand. Het driedaagse festival in Volkel vindt plaats op 15, 16 en 17 oktober op Landgoed Hendrickx in Volkel.

[image=147897]

FestyLand onderscheidt zich al vanaf de eerste editie in 2008 met een brede programmering. Zo is er ruimte voor zowel mainstream en Nederlandstalige pop als gitaarrock, is er een speciale Dance Area en staan er naast bands en DJ’s ook theater- en entertainmentacts op het programma. In totaal treden gedurende het weekend ruim 80 acts verdeeld over vijf podia en zeven tenten op. De voorverkoop voor FestyLand start zaterdag 21 augustus.
Naast de reeds genoemde namen staan onder meer DeWolff, Boemklatsch, BZB, Chille met Nille, Vato Gonzalez & MC Tjen, The Shavers, Gelazer, Darkraver, Erick E, 90’s NOW! en Memphis Maniacs op het affiche. De optredens vinden plaats in grote circustenten, voorzien van verwarming en goed bereikbaar door het gebruik van houten vloerdelen. FestyLand kent dit jaar voor het eerst ook een camping.
Kaarten voor de vrijdag en zaterdag kosten per dag € 25,-. Op zondag bedraagt de entree € 10,-, waarbij kinderen t/m 12 jaar gratis toegang hebben. Een combi-ticket voor vrijdag en zaterdag kost € 35,-. Tickets voor het hele weekend zijn verkrijgbaar voor € 45,-. Kaarten zijn vanaf zaterdag 21 augustus online te koop via www.festyland.nl, alsmede bij een aantal regionale voorverkoopadressen (vanaf zaterdagmiddag 14.00 uur. Zie www.festyland.nl voor een overzicht van deze adressen, alsmede meer informatie over de voorverkoop, het programma, de camping en het festival in het algemeen. Het complete programma verwacht de organisatie binnen een aantal weken bekend te maken.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant