Afbeelding

40 jaar in dienst bij HoutBrox

Zakelijk 120 keer gelezen
UDEN - Tiny de Groot viert vandaag haar veertigjarig jubileum bij HoutBrox. En dat gaat niet ongemerkt voorbij. Als 15-jarig meisje werd ze aangenomen, als verkoopster op de begane grond. Maar al snel had de toenmalige chef etalagedienst in de gaten dat er veel meer in zat dan alleen verkoop. Ze bleek namelijk best creatief te zijn, en zo kwam ze al naar een paar maanden als hulpje bij de etalagedienst.

[image=147553]

En na later blijkt niet zonder succes. Gedreven als ze was pikte ze snel de kneepjes van het vak op. Na wat bijscholing en met enige regelmaat het bezoeken van beurzen en grote steden in binnen- en buitenland om de trends waar te nemen groeide ze uit tot een volwaardige etaleuse/styliste. Jarenlang is ze mede beeldbepalend geweest bij HoutBrox en uitgegroeid tot Manager presentatieteam van alle HoutBrox vestigingen in het land.
Ruim een jaar geleden heeft ze besloten om het wat rustiger aan te doen en zich te concentreren op de vestiging in Uden. Maar rustig aandoen valt niet mee als je meteen weer voor een grootse verbouwing staat die momenteel in volle gang is.
Een aantal etalages staat in het teken van Tiny, maar ook de etalagefiguren in de winkel zijn allemaal wel heel erg op Tiny gaan lijken. Niet zo gek volgens Pr-manager Jan Jans: "Waar je lang mee omgaat daar word je mee besmet. Verder is er vanaf 11.00 tot 16.00 uur een inloopreceptie voor eenieder die Tiny wil feliciteren en gezellig even wil bijkletsen. De dag wordt afgesloten met een gezellig etentje met collega`s en genodigden.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant